Neglebehandlinger

 

Gele Negle Vil du også have, tynde, elegante negle perfekt til hverdagsbrug?

Så er Gele negle noget for dig. Gele negle giver mulighed for at forlænge og forstærke dine egne negle, og giver dine negle et flot og naturligt look. Gele negle kan laves både som traditionelle franske negle, de kan også laves i forskellige farver og dekorationer. Gele negle kan laves både med og uden forlængelse.

Ikke alle har mulighed for at bære lange negle i forbindelse med job eller andre aktiviteter, her kan korte gele negle give dine egne negle ekstra styrke. Gele negle kan ikke opløses og skal derfor files af. Gele er et færdig blandet produkt, som bliver lagt på neglen i flere lag, gele’en bliver gennemhærdet i en UV lampe.

Gelish™ Gel Polish Performs like gel, applies like polish.

Gelish er en prisvindende Soak Off Gel lak der holder i 3 uger eller mere. Gelish fås i mange farver, og der kommer stadig flere til. Gelish har altid de nyeste hotte farver i sortimentet.

Er du også træt af neglelak der skaller, ikke holder og peeler af? Bare rolig der er hjælp at hente.. BeautyCamp introducerer Gelish-behandling.

Gelish ligges på som en neglelak, med skruelåg og pensel applikator, men hærdes i en UV lampe som gele. Gelish holder på neglene i 3 uger uden det skaller af eller peeler.