Olaplex


Olaplex reparerer og forøger svovl- og saltbindingerne i håret ved hjælp af en patenteret molekyle. Olaplex kan genskabe helt op til 99% af det manglende antal svovl- og saltbindinger i håret.

Når du farver, afbleger, føntørre, glatter osv. Belaster du dit hår og dine svovl- og saltbindinger vil her blive beskadiget og derfor får du et tørt og ødelagt hår. Hårkure vi alle kender fra Div. firmaer kan hjælpe med og give fugt og putte proteiner i vores hår, så det føles dejlig blødt igen… MEN… det reparere det IKKE indeni. Så efter nogle få hårvaske, vil du ikke længere kunne mærke din hårkur, da den bløde hinde kuren lagde på dit hår, er vasket af igen.

Man må IKKE betragte og sammenligne OLAPLEX med en alm. Hårkur. Olaplex er ikke en hårkur der laver blød hår, men et molekyle som reparere dit hår, så det igen bliver stærkt og blank, men mange oplever også at håret bliver lækker blød.

 

Du kan bruge OLAPLEX til flere ting…

-Er dit hår ødelagt/meget tørt, kan du få lavet en OLAPLEX behandling i salonen, så dit hår igen bliver sundt og levende.
-Man kan afblege/lysne op til MANGE toner på samme dag, uden at dit hår bliver tørt og ødelagt.
-Man kan få liv i slappe og kedelige krøller igen.
-Man kan få en mat og kedelig hårfarve til at se smuk blank ud igen.
-Lyse/tørre spidser der har svært ved og holde på farve/glans, kan forbedres så farven holder meget længere.
Som sagt.. OLAPLEX er en kæmpe gave som er kommet til os frisører og ikke mindst kunderne.