Permanent makeup

I dag er det meget populært at forme sine bryn med permanent makeup
Der har generelt været en enorm stor interesse for Permanent Makeup de sidste 5-6 år, men med de seneste teknikker, som f. eks. Microblading, microshading, som har vundet indpas de seneste par år pga. de meget naturlige og naturtro resultater der kan opnås med disse teknikker, er interessen kun blevet endnu større.

Fordelene ved at få ordnet sine bryn med permanent makeup er mange, men det som vi oftest hører, er at folk synes at det er rart at de ikke nødvendigvis skal stå og tegne og forme deres bryn hver morgen og således sparer tid, og at de ikke skal bekymre sig om brynene stadig “sidder” efter en dukkert i havet eller poolen eller under/efter træning. Disse fordele er der rigtig mange der sætter pris på i deres hverdag.

Dertil, så er jeg jo uddannet i at shape, korrigere og finde frem til de korrekte proportioner, så jeg får det allerbedste frem i det bryn jeg arbejder med og de kunder som eksempelvis har svært ved selv at forme deres bryn, synes jo at det fantastisk at deres bryn fremstår flot formede og velplejede 24/7. Når du skal have lavet permanente øjenbryn, starter jeg altid med, at tegne dine bryn op i en form, der passer til dit ansigt. Herefter skal jeg finde den farve, der passer bedst til dig og din hud. Det er vigtigt, at jeg vælger den rigtige farve for, at dine permanente øjenbryn kommer til at se naturlige ud. Det er lidt ligesom at have en professionel makeup artist der kommer og tegner dine bryn perfekt op hver morgen. Herudover, så er der en særlig gruppe af mennesker, der grundet helbredsmæssige udfordringer kan have meget stor glæde af at få lavet bryn på denne måde. Eksempelvis ved tab af hårvækst efter Kemo-behandling eller ved den auto-immune sygdom Alopecia

3D bryn
PhiBrows (3D øjenbryn) er en behandlingsmetode stiftet af en mand ved navn Branko Babic. Han anses for at være verdens dygtigste microblade artist. Det vil sige, verdens dygtigste indenfor kunsten at lave naturligt udseende 3D øjenbryn.

Jeg har taget min uddannelse direkte hos ham og har på den måde optjent rettigheden til, at udføre behandlingen PhiBrows i Danmark. I dag kan jeg kalde mig for Phibrowsartist hos Phibrows.

Den rigtige behandler
Det er vigtigt, at du vælger en godkendt behandler, når du vil have lavet 3D øjenbryn. Beautycamp er blevet godkendt behandler i 2017, fordi jeg lever op til de strenge kriterier, der kræves for at kunne udbyde ægte Phibrows. 3D øjenbryn skal være 100% tilpasset individuelt til den enkelte kunde.

Teknik og design skal være perfekt, og som godkendt behandler af 3D øjenbryn er man under løbende opsyn, og skal dokumentere sit arbejde. Du kan se mit certifikat hos Phibrows.

Farven på brynene
Brynfarven vil på selve dagen – og op til en uge efter at behandlingerne er fortaget – typisk se stærkere ud end hvad det helt færdige slutresultat vil vise. Farven aftager gradvist i op til en uge efter behandlingen, indtil brynet til slut ser helt naturligt ud.

I udførelsen af 3D bryn arbejder jeg kun med originale PhiBrows-farver. Det er min garanti til dig for, at du får den bedste, sundeste og mest opdaterede behandlingsform.

PhiBrows originalfarver indeholder:

0% tunge metaler
0% Nikkel
0% Kviksølv
0% Kobolt
0% Lead
0% Tartrazin